Lakatos Budapesten

Lakatos Budapest szolgáltatásunkkal a főváros lakosságának rendelkezésére állunk, kerülettől függetlenül, külterület esetén is. Lakatos mestereink minden jellegű zár problémákban illetve rácsokban tudnak önöknek segíteni Budapest területén.

06-70-242-48-41

Lakatos gyorsszolgálat

Lakatos gyorsszolgálat szakembere rövid időn belül kiszáll a helyszínre, és segít önnek a zárcsere, zárszerelés vagy a zárjavítás problémákban. Ablak vagy ajtórács érdekli? Hívja lakatos mesterünket és megoldjuk.


06-30-596-36-80

Lakatos non-stop

Lakatos non-stop szolgálat mely minden nap 0-24h elérhető? Igen! a lakatos non-stop részlegünk pontosan ilyen. Legyen éjjel vagy nappal, segítünk ha segítségre van szüksége! Zárjavítás, zárszerviz, zárszerelés!


06-20-240-58-81

Lakatos azonnal

Lakatos azonnal szolgálatunk révén akár azonnali kiszállással is elérhetőek vagyunk. Hívjon minket akár hétvégén, akár az éjjeli órákban, mi készen állunk, hogy elhárítsuk a zárproblémát.


06-1-285-12-96

Lakatos

Legyen biztonságban!..


A vagyontárgyak és a család védelme nagyon fontos része életünknek, hiszen ezért dolgozunk nap, mint nap. Ehhez azonban szükség van lakatos segítségére, aki szakértő a zárak, ajtók, biztonsági rácsok kérdésében. Mekkora védelem kell? A lakatos segít a tervezésben. Járja körbe lakását és vegye szemügyre az Önnek fontos tárgyakat. Készítsen fejben egy leltárt. Majd amikor ezzel elkészült, gondolja végig azt a helyzetet, amikor ezek nélkül kell tovább élnie az életét. Nem könnyű feladat, ugye? Ez egy elképzelt helyzet, de bármikor előfordulhat, hogy a rossz álom valóra válik. Ezért szükséges lakatos szakértő segítsége. Egy lakatos nem csak a zárak és a biztonsági eszközök beszerzését és beépítését végzi el, hanem az előzetes tervezésben is segít.

Biztonsági rács, lakatos munkák

Betörés ellen lakatos..

Sajnos egy betörő ugyanolyan „jól képzett szakember”, mint egy lakatos. Ezért a betörésvédelemhez mindig kicsit több kell, mint gondolnánk. Ebben segít a szakértő lakatos. Jól működő zárak esetén is érdemes két-három évente lakatos általi felülvizsgálatot kérni. Sokkal kedvezőbb, ha a hibák előbb derülnek ki, mint ha később történik egy betörés. Előzze meg Ön is a problémákat! Lakatos csapatunk rendelkezésére áll a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt. Tegyen a biztonságáért még ma! Zárlakatos mestereink állnak rendelkezésükre akár zárak, akár rácsókról legyen is szó! Lakatos éjjel-nappal Budapest egész területén! Előzze meg Ön is a problémákat! Lakatos csapatunk rendelkezésére áll a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt. Tegyen a biztonságáért még ma!

Mikor van szükség lakatos munkára?

Biztonsági rács tekintetében..

Elsősorban biztonsági rács tekintetében beszélhetünk szükségességről, amikor a betörésvédelmet ez teszi teljessé. Ablakok tekintetében szinte elengedhetetlen a lakatos munka, ha földszinti lakásról, illetve családi ház alsó szintjéről van szó, mely könnyen megközelíthető. Mivel a biztonsági rács a lakás belsejéből is tisztán látható, ezért érdemes olyan lakatos segítségét kérni, aki a tökéletes védelem mellett az esztétikára is nagy hangsúlyt fektet, hiszen nem mindegy, hogy milyen látvány tárul a szemünk elé minden alkalommal, amikor az ablakra tekintünk. Az ajtó előtti biztonsági rács beépítésére olyan lakatos szakember szükséges, aki zárszerelés területén is jártas, hiszen mit sem ér az erős rács, ha a zárszerkezet könnyen nyitható.